CUBUS-EV-chili-logo.jpg
CUBUS-EV-chili-logo.jpg

BI for Controllere og Management


SCROLL DOWN

BI for Controllere og Management


Stabilitet, brugervenlighed og nem skalerbarhed

Controllere og Management kræver anderledes Business Intelligence. Kravene er ofte mere indblik i tallene, mere kontrol, hvad der ligger bag tallet, hurtige beregningsmuligheder, ”slice and dice”, kombinering af tal og tekst, tabeller med mange tal og formatering osv.

Brug 2 minutter på en intro til Cubus

Cubus Outperform EV (Executive Viewer) er både den mest stabile og hurtigste OLAP-viewer på markedet. Cubus Outperform EV er et omfattende ad hoc-analyseværktøj til Oracle Hyperion Essbase, Microsoft Analysis Services og IBM TM1. 

Det er brugervenligt og simpelt, selvom det kan håndtere komplekse rapporter og beregninger, og så er Cubus særdeles konkurrencedygtigt på prisen, uanset om der er behov 2 eller for 20.000 brugere.

Værktøjer i Cubus


SCROLL DOWN

Værktøjer i Cubus


Ev_report_graph_inline.png

TABELLER

Mange rapporter ender som en tabel, og til det formål er Cubus det førende OLAP-grid. Der kan hurtigt og nemt udvælges, formateres samt sorteres.

Der kan stakkes et ubegrænset antal dimensioner i kolonner og rækker. Det unikke asymmetriske valg af rækker og kolonner i Cubus, gør at der ikke er begrænsninger i de rapporter, som kan genereres. Tabellerne understøtter writeback-funktionalitet til kuberne, så løsningen også kan bruges til dataopsamling som budgetter, manuelt indtastede korrektioner m.m.

 

BEREGNINGER

Cubus EV er en indbygget lommeregner, der gør det muligt, at alle beregninger kan laves direkte i applikationen. Dette minimerer udviklingsomkostninger i kuberne og skaber bedre performance. 

Alle beregninger kan sættes op dynamisk og endvidere bruges multidimensionalt. Her er der ikke brug for kryptiske MDX-beregninger eller kodemæssige kompetencer, men udelukkende "peg og klik" for selv de mest avancerede beregninger. Cubus EV har ganske enkelt markedets bedste interface til beregninger.

 

GRAFER

ev_graph_mulitible.png

Der findes mere end 10 standard-grafer. Alle grafer er multidimensionale og kan kombineres med andre grafer eller tabeller. 

Der er unikke muligheder for at lave små multiple grafer, cellegrafer og visualiseringer.

Brugervenlighed og intuitivitet er i højsædet i Cubus EV. Løsningen er lavet med simpel "træk og slip" af dimensionerne imellem kriterier, rækker og kolonner. Beregninger bliver konstrueret via en simpel lommeregner og shortcuts til at "drille" op og ned.
 
Et superbruger-kursus i Cubus EV tager 1 dag det understreger enkelheden i produktet.

Tekst og kommentarer

ev_Report_comments1.png

Det at kombinere tekst og kommentarer til sine tal er en klassisk udfordring i rapporteringsløsninger. Ofte giver et enkelt tal kun mening med en skriftlig forklaring eller en varians årsag. EV’s unikke mulighed for at lægge kommentarer på celleniveauer med formatering og vedhæftelser imødekommer dette. Selv på aggregerede niveauer kan kommentarer genfindes visuelt og aggregeres i samlenoter. Oprindelige kommenterede tal kan gemmes sammen med noten, så evt. udligninger senere forklares.

Skriv tal tilbage

EV_writeback.png

Write-back funktionalitet som muliggør indtastning direkte i kuben til brug for budgetter, estimater og targets.

Motoren i Cubus


SCROLL DOWN

Motoren i Cubus


DATAKILDER

Cubus EV understøtter Microsoft OLAP kuber (SSAS) i alle versioner fra SQL2000 og frem.

Cubus EV understøtter også  TM1, Oracle  og ESSBASE.

 

SIKKERHED

Databasesikkerhed er understøttet som default, og der er ydermere mulighed for at sætte sikkerhed på rapporter samt datakilder.

Ligeledes kan der defineres forskellige roller til løsningen.

ADMINISTRATION

Interfacet til administrationen giver dig:

  • Administration af datakilder
  • Adgang til rapporter og kilder
  • Rettigheder til at se samt ændre i rapporter og meget mere.

 
Brugerlogs og aktivitetslogs giver mulighed for at følge med i aktivitetsbelastninger på løsningen for effektiv administrering og overblik.

Cubus Mobile


SCROLL DOWN

Cubus Mobile


MOBILE

Cubus Mobile App udmærker sig ved at kunne benyttes på alle mobile enheder herunder iPhone, iPad, Android, Windows Phone m.m.
 
Alle rapporter i Cubus EV er direkte tilgængelige og den sikkerhed, der er lavet på kuberne og en Cubus EV administration vil slå igennem på den mobile enhed. Dette giver dig højeste mobile sikkerhed på virksomhedens forretningsdata.

Den mobile mulighed er en del af standardløsningen og medfører altså ikke yderligere licensomkostninger. 

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Cubus er kvalitet med simpelt interface på alle platforme. Kontakt os for mere information.