CUBUS-EV-chili-logo.jpg
CUBUS-EV-chili-logo.jpg

Direkte indblik i OLAP


SCROLL DOWN

Direkte indblik i OLAP


Stabilitet, brugervenlighed og nem skalerbarhed

Cubus Outperform EV (Executive Viewer) er den mest stabile og hurtigste OLAP-viewer på markedet. Cubus Outperform EV er et omfattende ad hoc-analyseværktøj til Oracle Hyperion Essbase, Microsoft Analysis Services og IBM TM1. 

Det er brugervenligt og simpelt, selvom det kan håndtere komplekse rapporter og beregninger, og så Cubus særdeles konkurrencedygtigt på prisen uanset om der er behov 2 eller for 20.000 brugere.

Værktøjer i Cubus


SCROLL DOWN

Værktøjer i Cubus


TABELLER

Mange rapporter ender som en tabel, og til det formål er Cubus det førende OLAP-grid. Der kan hurtigt og nemt udvælges, formateres samt sorteres.

Der kan stakkes et ubegrænset antal dimensioner i kolonner og rækker. Det unikke asymmetriske valg af rækker og kolonner i Cubus, gør at der ikke er begrænsninger i de rapporter, som kan genereres. Tabellerne understøtter writeback-funktionalitet til kuberne, således løsningen også kan bruges til dataopsamling som budgetter, manuelt indtastede korrektioner m.m.

 

BEREGNINGER

Cubus EV er en indbygget lommeregner, der gør det muligt, at alle beregninger kan laves direkte i applikationen. Dette minimerer udviklingsomkostninger i kuberne og skaber bedre performance. 

Alle beregninger kan sættes op dynamisk og endvidere bruges multidimensionalt. Her er der ikke brug for kryptiske MDX-beregninger eller kodemæssige kompetencer, men udelukkende "peg og klik" for selv de mest avancerede beregninger. Cubus EV har ganske enkelt markedets bedste interface til beregninger

 

 

GRAFER

Der findes mere end 10 standard-grafer - alle grafer er multidimensionale og kan kombineres med andre grafer eller tabeller. 

Brugervenlighed og intuitivitet er i højsædet i Cubus EV. Løsningen er lavet med simpel "træk og slip" af dimensionerne mellem kriterie, rækker og kolonner. Beregninger bliver konstrueret via en simpel lommeregner og shortcuts til at "drille" op og ned.
 
Et superbruger-kursus i Cubus EV tager 1 dag - det understreger enkelheden i produktet.

 

Motoren i Cubus


SCROLL DOWN

Motoren i Cubus


DATAKILDER

Cubus EV understøtter Microsoft OLAP kuber (SSAS) i alle versioner fra SQL2000 og frem.

Cubus EV understøtter også  TM1, Oracle  og ESSBASE.

 

SIKKERHED

Databasesikkerhed er understøttet som default, og der er ydermere mulighed for at sætte sikkerhed på rapporter samt datakiler.

Ligeledes kan der defineres forskellige roller til løsningen.

ADMINISTRATION

Interfacet til administrationen giver dig:

  • Administration af datakilder
  • Adgang til rapporter og kilder
  • Rettigheder til at se samt ændre i rapporter og meget mere.

 
Brugerlogs og aktivitetslogs giver mulighed for at følge med i aktivitetsbelastninger på løsningen for effektiv administrering og overblik

Cubus Mobile


SCROLL DOWN

Cubus Mobile


MOBILE

Cubus Mobile App udmærker sig ved at kunne benyttes på alle mobile enheder herunder iPhone, iPad, Android, Windows Phone m.m.
 
Alle rapporter i Cubus EV er direkte tilgængelige og den sikkerhed, der er lavet på kuberne og en Cubus EV administration vil slå igennem på den mobile enhed. Dette giver dig højeste mobile sikkerhed på virksomhedens forretningsdata

Den mobile mulighed er en del af standardløsningen og medfører altså ikke yderligere licensomkostninger. 

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Cubus er kvalitet med simpelt interface - på alle platforme. Kontakt os for mere information.