cfo-trends-2017-bedre-data-FRONT.jpg
cfo-trends-2017-bedre-data-FRONT.jpg

Derfor skal du have Business Intelligence


Bedre forstand på forretningen

SCROLL DOWN

Derfor skal du have Business Intelligence


Bedre forstand på forretningen

bedre brug af data giver bedre overblik

Alle virksomheder er forskellige, mens behovene og udfordringerne ofte er ens. Hos Accobat tilpasser vi altid din Business Intelligence-løsning efter din forretningsmodel og dine udfordringer. 

Du kan komme hurtigt i gang med analyser og nem rapportering på Excel med Power BI på en uge. Du kan også vælge en fuldblods Business Intelligence-løsning fra TARGIT, hvor du kan samle data fra alle jeres kilder, f.eks. NAV/AX eller SAP og CRM samt Google Analytics, i et datawarehouse og for eksempel lave what-if-analyser.

Hvis du samtidig arbejder med forecasting og finansiel planlægning, kan du vælge et Corporate Performance Management-værktøj med BI-funktionalitet fra Jedox eller Prophix. 

Mulighederne er mange. Det handler om dine behov og dine udfordringer. Og vi hjælper dig sikkert i mål.

Hvad er Business Intelligence? Se videoen...

Derfor BI fra ACCOBAT


SCROLL DOWN

Derfor BI fra ACCOBAT


Derfor BØR du arbejde sammen med os

Accobat er Danmarks førende konsulenthus inden for Business Intelligence. Når du vælger os som din partner, så er vi med dig hele vejen. Vi starter samarbejdet med at forstå din forretning og dine behov for viden og optimering.

Herefter kigger vi nærmere på jeres data og en løsningsmodel:

Proof of Concept

Accobat er ekspert i at udføre Proof of Concept-løsninger, hvor du kan opleve en given løsning på dine egne data og i din egen forretningslogik. Det giver dig tryghed i valg af konsulenthus og produktløsning. 

Undervisning

Undervisning er en vigtig faktor for at få den fornødne organisatoriske forankring. Vi laver altid kundespecifikke undervisningsforløb, hvor alle kan være med. 

Support

Vores Service Desk har speciale i både Business Intelligence og Corporate Performance Management. Det giver dig en sikkerhed for at få kvalificeret hjælp fra første kontakt. 

Sourcing

Vi tilbyder et koncept, som indeholder hosting af BI-setup, nyudvikling, sparring og support. Ved sourcing af BI-kompetencer ses typisk store besparelser, færre flaskehalse og højere performance.

 

Accobat BI Framework


SCROLL DOWN

Accobat BI Framework


Ikke bare "one and done"

Succesfulde BI-løsninger ender ikke i et ”one and done”-projekt, men vil udvikle sig over tid.

Business Intelligence handler om at optimere brugen af valide data, skabe transparens og understøtte forretningsprocesser. Det kræver en arkitektonisk ramme, der skaber  en sammenhængende, omkostningseffektiv BI-løsning. 

 

Accobat BI Framework - sådan

Accobat BI Framework er en metode til opbygning af et strømlinet datavarehus.
Metoden udstikker faste regler, retningslinier, best practises og hjælpeværktøjer for Accobats BI framework. Metoden sikrer, at løsningen udvikles korrekt fra starten. 

Metoden fungerer som en checkliste for at alt i maskinrummet kører som smurt og uden nedbrud og fejl - et maskinrum, der løbende kan udvides, da skalering er tænkt ind fra starten. 

Metoden standardiserer løsninger, så man nemt kan koble hjælpe- og effektiviseringsværktøjer på.

Vi kører altid projekter på en fælles samarbejdsplatform, så alle kan følge med i projektets udvikling - med fuld versionskontrol.

 

Step 1:
Kundens krav til løsning

Step 2:
Implementering af framework

Step 3:
Overlevering af løsning

Step 4:
Udvikling og skalering

 

Du er ikke alene


SCROLL DOWN

Mange muligheder


SCROLL DOWN

Mange muligheder
+ Stærke brancheløsninger til Business Intelligence og Analytics

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Siden 2003 har Accobat leveret løsninger til landets mest progressive virksomheder og organisationer, og Computerworld har præmieret os som det bedste konsulenthus inden for Business Intelligence. 

eBook om datavisualisering


SCROLL DOWN

eBook om datavisualisering


eBook-Datavisualisering-mockup.png
Navn *
Navn

Visualiser dine data og bliv klogere på din forretning hurtigt.

Business Intelligence handler i høj grad om visualisering af data. Forskning viser, at den menneskelige hjerne behandler visuel information 600.000 gange hurtigere end tekst, og at 90% af den information, som hjernen optager, er visuel. Derudover lærer 65% af alle mennesker bedst visuelt.

Dermed vil der være en større sandsynlighed for, at modtageren, uafhængig af niveau, forstår budskabet både korrekt og hurtigt, når virksomheden kommunikerer visuelt fremfor via regneark og tabeller.

Download vores eBook om Datavisualisering med Best Practice-hjælp - brug formularen...