timelog-reporting-2500.jpg
timelog-reporting-2500.jpg

TimeLog BI


Bedre brug af data. Bedre tid

SCROLL DOWN

TimeLog BI


Bedre brug af data. Bedre tid

HURTIGT I GANG MED EFFEKTIV BRUG AF TIMELOG-DATA med timelog BI-pakke

Tid er den dyreste og vigtigste ressource. Med Accobats TimeLog BI-pakke får du hurtigt relevant rapportering helt ud til den enkelte medarbejder. Det skaber positiv bundlinje. Vi har selv prøvet det.

Accobats Standard TimeLog BI-pakke indeholder:

 • KPI – Billing Rate og Utilization
 • Dashboard KPI
 • Medarbejderopfølgning
 • Timepriskontrol pr. kunde pr. projekt
 • Fraværsopfølgning
 • Kunde “før” fakturakontrol
 • Projekt budgetopfølgning
 • Omsætning og Lønsomhedsanalyse
 • Årsagsanalyse – transaktionsniveau.

Løsningen dækker de fleste rapporterings- og analysebehov til både ledelse og medarbejdere samt analytikerne/controllerne, der skal kunne årsagsforklare alt. Platformen i løsningen er Microsoft Business Intelligence, hvilket gør det lettilgængeligt for alle. 

5 frontends


SCROLL DOWN

5 frontends


Rapporteringsmuligheder og rapporteringsopgaver

Fuldautomatisk rapportering giver ledelse og medarbejdere indsigt i lettilgængelige rapporter, hvor der kan laves analyser og tages kvalificerede beslutninger i rette tid.

Ad Hoc-analyse 

Ad Hoc-analysegiver analytikere og controllere fuld indsigt i alle relevante data på laveste niveau, så der kan laves årsagsanalyser. Værktøjerne er Excel og Excel Power Pivot.

 

Mobile 

Mobiliteten giver tilgængelighed både på farten og i sofaen til aftenkaffen og fra morgenstunden på sengekanten. Simpel adgang til information i alle afskygninger – lige fra lækkert grafisk overblik til listen over medarbejdere, der er for sent ude med registreringerne.

Storskærme 

Storskærme i virksomheden giver fælles indsigt og overblik. Samtidig skaber I større fællesskabsfølelse og høj moral.

Automatisk skift mellem forskellige rapporteringer på virksomheds- og teamniveau, gør at hele organisationen kan bruge storskærmene.

 

Push-notificeringer til mail 

Daglige notifikationer til din mail giver dagligt og/eller ugentligt overblik over dine personlige og/eller teamets timeregistreringer. Erfaringsmæssigt vil dette påvirke medarbejderadfærden ift. hurtigere og hyppigere opdatering.

2 backends


SCROLL DOWN

2 backends


Begge backend-løsninger er webbaserede og sikrer hurtig adgang og distribution af den vigtige information. Løsningen bygger på adgang til data via Timelogs standard ”Reporting API”.

Timelog bi Light

Til organisationen, der kun har brug for TimeLog data. Løsningen bygger på Microsoft Excel PowerPivot, hvor man også kan benytte Microsoft Power BI til web-distribution af output.

Timelog bi advanced

Til den større organisation. Løsningen bygger på et Microsoft SQL-baseret datavarehus. Det betyder, at løsningen også integrerer til andre datakilder end TimeLog for eksempel Zendesk, MS Dynamics CRM og Cisco Call Center.

 

timelog project


SCROLL DOWN

timelog project


Om TimeLog Project

TimeLog Project hjælper med at give virksomheder et økonomisk overblik over deres værdiskabende aktiviteter og fungerer som det centrale styringsværktøj til at håndtere de projektkontrakter, der er indgået med kunderne. 

Timelog er en forretningsplatform for konsulent- og projektorienterede virksomheder, hvor simpel tidsregistrering og udgiftsafregning kombineres med et projektstyringssystem, hvor jeres projektledere kan holde styr på budgetter og kontrakter på fx fast pris, medgået tid, klippekort samt løbende serviceaftaler. 

Et forretningssystem, hvor I kan lave:

 • Tidsregistrering
 • Projektstyring
 • Ressourcestyring
 • Kontraktafregning
 • Fakturering

TimeLog kan integreres med andre systemer, så data flyder automatisk mellem jeres forretningsløsninger. 

I TimeLog Project får du derfor et detaljeret datasæt i realtid, som gør det ideelt at integrere med et BI-system, så I kan få præcis de nøgletalsrapporter, som I har brug for at kunne styre jeres forretning.

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?