Gabriel kan på bare minutter skaffe sig et aktuelt billede af situationen. Ambitiøse mål og stigende kompleksitet har øget fokus på overblik, optimeringer, innovation og service. Gabriel har rustet sig med øget fokus på overblik og styring. De dynamiske muligheder Gabriel især gør brug af i BI løsningen er drill-downs. Her er det muligt skridt for skridt at grave ned i detaljeoplysninger om f.eks. enkelte kunder, hvilke produkter, de har købt, hvor og hvornår.

 

Der er sket meget for Gabriel. Mere end 90 procent af omsætningen realiseres
uden for Danmark. For nogle år tilbage blev tekstilproduktionen nedlagt i Aalborg og primært placeret i Litauen. Aalborg huser nu godt 50 medarbejdere i administrationen, som også rummer udvikling, innovation, kvalitet, miljø og logistik.

Fra måned til minutter
Gabriel producerer mere end 2 millioner meter tekstil om året og vokser også i nyere forretningsenheder. Der er brug for overblik og konstant fokus på udvikling
og resultater. Uanset hvilken forretningsdel det handler om, kan Gabriel på bare minutter skaffe sig et aktuelt billede af situationen. 

Det giver især ledelsen nye redskaber at arbejde med, og åbner samtidig muligheder for at der kan foretages temperaturmålinger rundt omkring i virksomheden. Reaktionstiden er hurtigere og mere effektiv, hvilket er
en stor fordel i en forretning som udvikler sig hurtigt. Det betyder at
tiden kan bruges dedikeret på at identificere muligheder såvel som afvigelser.

 

 

 

Mange flere muligheder
Et Business Intelligence system som det Gabriel har fået, åbner en række muligheder, som man ikke kan håndtere i almindelige regneark og økonomisystemers rapporter. Det er vigtigt at udnytte disse muligheder for at få det fulde udbytte af systemet og af data. Det har man
forstået hos Gabriel.

En af de dynamiske muligheder Gabriel især gør brug af i BI løsningen er drill downs. Her er det muligt skridt for skridt at grave ned i detaljeoplysninger om f.eks. enkelte kunder, hvilke produkter, de har købt, hvor og hvornår. Der kan ligeledes genereres analyser over perioder, produkter osv. 

Markant procesoptimering
Og det er ikke kun internt, at Gabriel kan drage nytte af oplysningerne – informationerne kan også bruges til at yde en ekstra service over for kunderne, der hurtigt  kan få oplysninger omkring, hvad de f.eks. har købt sidste år, forrige år osv.

Om Gabriel
Gabriel A/S blev stiftet i 1851, dengang Kjærs Mølle. Gabriel er ikke startet som en hjemmeindustri eller én mands gode idé som så mange andre danske virksomheder er etableret. Kjærs Mølle var en planlagt virksomhed, grundlagt af tre mænd med det klare mål at skabe en bæredygtig produktion af tøj i Danmark. Gabriel er siden blevet en global virksomhed, der med møbelindustrien som omdrejningspunkt, opererer i det meste af verden.


UDFORDRINGER

  • Ambitiøse mål og stigende kompleksitet
  • Manglende overblik
  • Adgang til data.
  • Manglende vidensdeling.

LØSNINGEN

  • Hurtigt overblik over muligheder og afvigelser
  • Drill-downs giver adgang til detaljer
  • Tidsoptimering
  • Dynamisk system
    .