DS2017_All_Devices_1920x1080.jpg
DS2017_All_Devices_1920x1080.jpg

TARGIT Business Intelligence


Bedre beslutninger med BI

SCROLL DOWN

TARGIT Business Intelligence


Bedre beslutninger med BI

Business Intelligence skaber synergi mellem medarbejdere, systemer og software

TARGIT Decision Suitebygger på en filosofi om, at beslutningstagere skal kunne træffe sine beslutninger hurtigt og baseret på fakta. TARGIT Decision Suite er designet sådan, at brugerne har mulighed for at bevæge sig fra observation af data til orientering og videre til veldokumenterede beslutninger, som danner grundlag for hurtig handling. Det giver dig modet til at handle på mere end en mavefornemmelse.

Laptop.png

TARGIT Decision Suite giver dig vigtige og brugervenlige værktøjer

 • Dashboards: Få indsigt og overblik ved let at oprette skræddersyede dashboards
 • Analytics: Bliv klogere på detaljerne i dit dashboard eller brug Wizard, der er et intelligent værktøj til oprettelse af analyse.
 • Agenter: Få notifikationer, når du har nået dit mål, eller når der er betydelige afvigelser fra normen
 • Mobility: BI på mobilplatforme og tablets
 • Storyboards: Lad alle i organisationen vide, om I har nået jeres mål. Vis de vigtigste dashboards og nøgletal ved hjælp af storyboards i virksomheden
 • Rapportering: Få en rapporteringsløsning, som er integreret direkte med din Analytics.

Kom intelligent i gang med ægte Business Intelligence fra TARGIT

 1. Kend dine BI-behov
  • I fællesskab fastlægger vi, hvor modne I er ift udnyttelse af data, så I får bedre brug af både interne og eksterne data.
 2. Mål på de ting, der gør en forskel
  • Vi hjælper dig med at undgå overflod af information og sikrer, at alle er fokuserede på de vigtigste KPI'er.
 3. Etabler den bedste BI-strategi
  • Vi hjælper dig med at definere og optimere din BI-strategi, så du bliver i stand til at træffe bedre og hurtigere beslutninger. 
 4. Opnå en bred BI-adoption
  • TARGIT hjælper dig med at forstå brugerne, og hvordan de bedst arbejder med Business Intelligence. 

Et samlet overblik


SCROLL DOWN

Et samlet overblik


Bedre brug af data kræver et samlet overblik. Med TARGIT kan du indhente relevante data fra alle dine datakilder og forvandle tørre tal og tabeller til lækre grafer og dashboards, som alle kan afkode på få sekunder. Alle vil vide, hvor det går godt og hvor der er udfordringer. Det er Business Intelligence, når det er bedst. 

brug business intelligence som det passer dig, når det passer dig

 1. Embedded BI
  • Få Business Intelligence ind i de platforme, hvor brugerne allerede arbejder mest, herunder intranet, ERP og CRM-systemer. Brugerne har adgang til alle de samme analyser, som de har i den fulde TARGIT-klient. 
 2. Mobile
  • Få øjeblikkelig adgang til dine rapporter og analyser, hvor som helst og når som helst med TARGIT Mobile. På vej videre eller midt i noget? Med TARGITs automatiske notifikationer leveret til iOS, Windows og Android, går du aldrig glip af noget. 
 3. Storyboards
  • Vis dashboards på monitors, TV skærme og touch-skærme i hele organisationen. Det giver de ansatte lige fra butikken til bestyrelseslokalet adgang til de vigtigste KPI'er på et øjeblik. Med automatiske opdateringer er det muligt at følge virksomhedens mål i real-time.
 4. Windows eller web
  • Alle TARGIT-brugere har adgang til data gennem Windows og web. Superbrugere kan lave robuste rapporter, dashboards og analyser i Windows-klienten. Brugerne på farten kan tilgå indsigten, de behøver fra enhver web-browser. 
    

Smart start med BI


SCROLL DOWN

Smart start med BI


TARGIT Accelerators får dig hurtigt i gang med Business Intelligence. TARGIT Accelerators består af præ-definerede BI-løsninger til de mest kendte Microsoft Business-produkter med kuber til blandt andet Salg, HR og SCM. 

Integrationen til Microsoft-kilderne kører helt af sig selv. Du skal bare klikke "OK". Standardkuberne indeholder klar-til-brug-rapporter og analyser, så du hurtigt får værdi af din BI-løsning, Ja, det er så nemt. 

Du er ikke alene


SCROLL DOWN

Du er ikke alene


Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Få mere viden om targit bi

Udfyld formularen, så vi nemt kan kontakte dig med skræddersyet viden om TARGIT til dig og din virksomhed.

oplev TARGIT live på et EVENT

Tjek vores eventkalender og se, hvornår vi næste gang afholder et event med TARGIT - eller modtag mere viden på venstre knap :-)

Prøv TARGIT ANYWHERE


SCROLL DOWN

Prøv TARGIT ANYWHERE


Prøv TARGIT online med TARGIT Anywhere. Det kræver ingen login eller noget som helst. Du skal bare klikke på knappen, så er du i gang: