Sparekassen Vendsyssel har valgt Accobat som strategisk samarbejdspartner i deres ambition om at blive endnu mere datadrevet.

Sparekassen Vendsyssel vil være blandt de bedste pengeinstitutter i Danmark, så den kan yde den bedst mulige rådgivning for deres kunder. Det gør de ved at kombinere den personlige service og rådgivning med et stærkt og professionelt setup i de centrale funktioner. 

"Vi har en datadrevet strategi og ønsker at udstyre den enkelte afdelingschef og den enkelte kunderådgiver med det bedst mulige beslutningsgrundlag på en enkelt og visuelt intuitiv facon," forklarer Sparekassens Direktør for Forretningsudvikling Anders Houlberg. "Samtidig vil vi skabe indsigt i data og informationer på tværs af datakilder, således de kan yde den bedst mulige rådgivning. Den samlede løsning som Accobat præsenterede for os, og den rådgivning de gav i det indledende forløb, overbeviste os om, at de var den rigtige partner". 

Den åbne dialog
For Accobat har processen med Sparekassen Vendsyssel været helt efter "den interne bog". Det fortæller Forretningschef hos Accobat Anders Vogelsang Gallop: "Vi har altid en åben dialog med vores kunder. Der findes et væld af løsninger, der kan skabe en flot visualisering og som hurtigt kan skabe fascination. Vigtigst er dog erkendelsen af at ville være datadrevet og få identificeret de strategiske indsatser, som støtter op om forretningsmodellen."

For at skabe det bedste udgangspunkt for succes hos Sparekassen Vendsyssel havde Accobats forretningskonsulenter flere workshops med forskellige interessenter i den nordjyske bank.

"Vi udfordrede dem på de idéer og ønsker som de havde, for så til sidst at præsentere et konkret løsningsforslag og model. I dette tilfælde et Microsoft-baseret Datawarehouse med TARGIT Business Intelligence som visualiseringsplatform," slutter Anders Vogelsang Gallop.

Fakta om Sparekassen Vendsyssel:

  • 412 medarbejdere
  • 27 afdelinger i Nord- og Vestjylland
  • 2 afdelinger i Aalborg og 2 afdelinger i København
  • Ca. 114.000 kunder, heraf ca. 39.000 garanter