Accobat har modtaget prisen som Jedox Rising Star Partner of the Year – Nordics ved Jedox Partner Summit i Tyskland.

Accobat blev hædret blandt et stort felt af dygtige Jedox-partnere og blev anerkendt for at have leveret løsninger, der imødekommer de krævende markedsbehov samt for at skabe gode resultater med Jedox-teknologien.

”Vi er meget stolte og glade over at modtage prisen. Jedox er en forholdsvis ny tilføjelse til vores produktportefølje, og det har været en overvældende succes. Jedox er jo en meget stærk Corporate Performance Management-løsning, der hjælper vores kunder med blandt andet hurtigere og mere præcis finansiel planlægning og forecasting. Vores rejse med Jedox er kun lige begyndt. Tilføjelsen af Jedox-platformen i vores portefølje er med til at sikre vores målsætning som Nordens stærkeste Corporate Performance Management-konsulenthus, “ siger Mikael Iuel-Brockdorff, der er administrerende direktør hos Accobat.

Andreas Simon, EMEA Salgsdirektør hos Jedox, uddyber: ”2017 var et gennembrudsår for Accobat. De har taget styringen med det største nye projekt i år i Norden, og de har allerede gennemført flere succesfulde projekter. Deres konsulentteam får masser af ros fra kunderne for det hårde arbejde, deres vedholdenhed og engagement samt, naturligvis, kvaliteten af førnævnte. Vi ser i hvert fald frem til fortsat godt samarbejde og fortsat øget vækst for Accobat på det nordiske marked.

Rising Star Partner of the Year.png