Danmarks førende BI-konsulenthus Accobat har indgået en samarbejdsaftale med XBI Consulting omkring Business Intelligence-løsninger til Maconomy-brugere.

Administrerende direktør hos Accobat, Mikael Iuel-Brockdorff, glæder sig over aftalen med XBI. ”Samarbejdet med XBI betyder, at vi har fået en rendyrket ekspert i Maconomy ombord. Vi har i mange år leveret Business Intellligence-løsninger til Maconomy, der er et af de mest udbredte ERP-systemer i Danmark,. Med den nye samarbejdsaftale med XBI bliver vi markedsledende inden for BI til Maconomy-brugere.”

 CEO Mikael Iuel-Brockdorff og ny Accobat-konsulent Michael Gaarde, tidl. XBI

CEO Mikael Iuel-Brockdorff og ny Accobat-konsulent Michael Gaarde, tidl. XBI

Bag XBI står Michael Gaarde, der har arbejdet med Maconomy i et årti. ”Jeg fik et tilbud om at lave rapporteringsløsninger hos Maconomy i 2007. Da amerikanske Deltek købte Maconomy i 2010 oprettede jeg XBI med henblik på fortsat at hjælpe kunder med løsninger inden for rapportering og databaser,” fortæller Michael Gaarde, der i de seneste 7 år har arbejdet med store Maconomy-kunder og opnået stærke resultater og referencer.

Kontakten mellem Accobat og XBI opstod gennem fælles kunder og forbindelser.

”Michael Gaardes erfaring med rapportering i Maconomy kombineret med Accobats erfaringer inden for Business Intelligence gør det muligt for os at levere gnidningsfrie løsninger til alle virksomheder, der benytter Maconomy til økonomistyring,” slutter Mikael Iuel-Brockdorff.