Det startede hos økonomichefen. Nu har flere afdelinger i Gastech Energi fået værdi af Power BI. 

Gastech Energi har fået bedre overblik over deres data, så de har mulighed for at effektivisere deres forretningsmodel i det daglige arbejde. Business Intelligence har samtidig betydet væsentlige tidsbesparelser - til glæde for både Gastech Energi og deres kunder. 

Gastech Energi blev præsenteret for Accobats 'Power BI 4+1-model', der hjælper virksomheder i gang med Power BI på én uge. ”Vi havde først 4 dage med analyse-og designforløb, udvikling og igangsætning. Derefter 1 dag med personlig undervisning, quick guides og videopræsentationer, og så var vi i gang,” fortæller Financial Manager Kim Bach Hansen. 

”Accobat satte sig hurtigt ind i vores forretning og forstod vores udfordringer. Vi valgte at fortsætte samarbejdet med dem, fordi Power BI blev taget så godt imod. Vi fik hurtigt bedre indsigt i vores forretning."

Nu udruller Gastech Energi, i samarbejde med Accobat, Power BI i flere områder af deres forretning og til flere brugere. Fremover vil al rapportering samt overblik over salgs-, finans- og -servicekontrakter foregå i Power BI.   

Om Gastech Energi
Gastech Energi leverer miljørigtig varme, og de er den største private salgs- og servicevirksomhed for varmeinstallationer som naturgasfyr, jordvarme, varmepumper og solvarme i boliger samt brændere til industri. Læs mere om Gastech Energi på www.gastech.dk