Som altid når et gammelt år slutter, så annonceres der typisk nye versioner af både dette og hint. Det gælder også den software, der dagligt hjælper virksomheder med bedre brug af data. TARGIT, Prophix og Jedox har alle givet deres kerneprodukter en overhaling. TARGIT og Prophix har, ud over udviklingen af nye, nyttige og efterspurgte features, opgraderet brugerfladen. 

De nye brugerflader gør produkterne endnu mere tilgængelige for den daglige bruger. Samtidig er det blevet nemmere at visualisere sine mange data. Netop visualisering af data er afgørende for god rapportering, hvis alle skal kunne afkode trusler og muligheder hurtigt og nemt. 

Jedox har også tænkt på øget brugervenlighed i deres nye udgave af deres software-suite Jedox 7. De har udviklet "Models", der er prædefinerede kuber som kan speede hele budget- og forecastingprocessen op.

Jedox er i forvejen kendt for hurtig performance og brugervenlighed. Med "Models"  vil Jedox cementere sin position som den frække dreng i klassen, når det kommer til effektiv finansiel planlægning. 

Ens for alle produkter er bedre adgang fra flere platforme. TARGIT, Prophix og Jedox kan bruges på både stationære og bærbare enheder, herunder tablets og smartphones. Adgang til vigtige data i overskuelig form, når man er på farten, er afgørende for enhver leder. 

Er opdatering absolut nødvendigt?
Det er altid en god tommelfingerregel at opdatere sin software, når nye versioner bliver udgivet. Nogle gange handler det om sikkerhed og bedre performance. Andre gange handler det om bedre og flere features. Under alle omstændigheder er det bedst at forblive opdateret i en verden, hvor alting ændrer sig hele tiden. Desuden kan man ikke være sikker på teknisk support på forældet software.

Hvad så nu?
Accobat afholder flere webinarer, hvor du kan få en grundig introduktion til nye produktversioner, og de tager højst 1 time af din tid. Hvis du ikke allerede bruger et af de nævnte produkter, så vil webinarerne også byde på en generel introduktion til funktionaliterne.