Danmarks it-magasin ComputerWorld placerer atter Accobat førende inden for Microsoft Business Intelligence. Med prisen som IT-Komet 2017 bemærker ComputerWorld desuden. at Accobat er en af de bedste til rå og vedvarende vækst målt på blandt andet resultat før skat.

”Vi har fastholdt vores strategi med fokus på høj faglighed og engagement samt kunderne i fokus,” fortæller administrerende direktør Mikael Iuel-Brockdorff. ”Igen i år har vi vist markedet, at vores løsninger er meget effektive. Vi har kørt nogle store succesfulde projekter i 2017 inden for corporate performance management med software fra både Jedox og Prophix og BI på Microsoft-platformen.”

Direktøren fremhæver vigtigheden af at kunne stille det rigtige team til de enkelte projekter. ”Det handler om at have og finde de rigtige folk og måle på deres performance, og vi har formået at kunne tiltrække landets bedste konsulenter, ” forklarer Mikael Iuel-Brockdorff.

  CEO Mikael Iuel-Brockdorff og Client Director Steffen Bendorff Fallesen

CEO Mikael Iuel-Brockdorff og Client Director Steffen Bendorff Fallesen

Accobats Client Director Steffen Bendorff Fallesen fortsætter: ”Vi tager altid udgangspunkt i kundens konkrete udfordringer. Vi forsøger ikke at trække et bestemt produkt ned over dem. Vi har forskellige løsningsmuligheder, og vi finder den optimale løsning sammen med kunden, og det betyder meget for vores troværdighed som leverandør”. 

Client Directoren peger også på medarbejderne, når førerpositionen skal forklares. ”Vores teams er med hele vejen fra rådgivning, design, implementering samt efterfølgende support af løsningen, og det giver også ro i maven hos kunderne, ” konkluderer Steffen Bendorff Fallesen.