Eniig (tidligere EnergiMidt) er blandt landets største energiselskaber med en omsætning på mere end 3 mia. kroner. Med kunder i et 7.500 km2 stort forsyningsområde fra Limfjorden i nord over Djursland til Vejle i syd, og en produkt- og serviceportefølje der spænder bredt inden for energi og bredbåndsbaseret kommunikation, stilles der store krav til Eniigs indsigt i data- og budgetstyring.

Eniig ønskede en brugervenlig budgetteringsløsning, hvor finansiel konsolidering, budget, forecast, projektplan, personaleplan samt rapporter blev samlet i ét integreret værktøj. Det stillede store krav til en både automatiseret og transparent løsning, hvor brugervenlighed og performance var nøglen til succes. Resultatet blev en Prophix løsning leveret af Accobat.

"Årsagen til, at vi har valgt Accobat som leverandør og samarbejdspartner til vores nye datadrevne budgetteringsløsning, skyldes blandt andet deres specialiserede fokus på BI og CPM. Vi havde indledningsvis en åben dialog med Accobats forretningsrådgivere og CPM team, som var gode til at udfordre os fagligt på et højt niveau på alle områder. Samtidig evnede de på kort tid at sætte sig ind i de forretningsmæssige behov vi havde og udviste stor agilitet i den indledende analyse- og designfase,” siger Bent Jacobsen, Regnskabschef, Business Controlling fra Eniig.  

Prophix er en stærk CPM-standardløsning baseret på Microsoft standardteknologi. Accobat har leveret datadrevne CPM-løsninger til mange af landets største og dygtigste virksomheder, og arbejder kontinuerligt på fortsat at være markedsledende på området.

 "At Eniig har valgt Accobat som sparrings- og implementeringspartner, ser vi som et tegn på den fortsatte vækst i efterspørgslen efter vores specialiserede kompetencer på området for datadrevne CPM løsninger.  Vi er naturligvis stolte af, at føje Eniig til listen af tilfredse kunder,” fortæller Mikael Iuel-Brockdorff, Partner og Direktør i Accobat.