Arkitema Architects – én af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø – vælger Accobat som deres foretrukne leverandør og strategiske rådgiver på deres budgetteringsløsning baseret på Prophix.

Siden 2003 har Accobat leveret BI og CPM løsninger til mere end 100 af landets dygtigste virksomheder og organisationer og vi arbejder kontinuerligt på fortsat at være markedsledende på området. Ved kombinationen af tekniske og forretningsmæssige kompetencer sætter vi altid det bedste hold til den enkelte opgave.

"At Accobat har arbejdet med Corporate Performance Management i mere end 10 år og er førende i Danmark på Prophix, er den primære årsag til at Arkitema Architects har valgt Accobat som deres partner på vores budgetterings- og rapporteringsløsning. Dernæst er de solidt repræsenteret i Jylland, hvor vores hovedkontor ligger, hvilket også er en fordel," fortæller Casper Felden Nielsen, CFO ved Arkitema Architects. 

Løsningen fra Prophix giver Arkitema et overblik over deres samlede aktiviteter baseret på automatisk genererede rapporter og analyser. Det giver dem mulighed for, på tværs af afdelinger og forretningsområder, at analysere og forecaste på de mange projekter der kontinuerligt arbejdes på, og hjælper til at træffe vigtige og rigtige beslutninger dagligt.

"At Arkitema Architects vælger Accobat som deres fremtidige samarbejdspartner til deres datadrevne økonomistyringsløsning, er vi er naturligvis både glade og stolte over, og det bekræfter blot vores position som den absolut største og mest kompetente partner på Prophix i Danmark," siger Mikael Iuel-Brockdorff, Partner og Direktør i Accobat.