Business Intelligence hjalp Bianco på tværs af ledelse, drift og design.

Bianco har ud over en dybdegående indsigt i vareflow’et fået:

  • Automatiserede processer
  • Overblik over salget i de enkelte butikker
  • Et fuldstændig opdateret øjebliksbillede.

Brugen af TARGIT spænder lige fra de tal, som ledelsen styrer virksomheden efter, til de KPI’er og analyser, som driften har brug for i det daglige. Også designerne har imidlertid fingrene nede i TARGIT, og det betyder, at de kan gå helt ned til den mindste detalje omkring materialer, styles og farver.

"Ellers skulle vi hver gang sidde og prikke butikker ud manuelt, og det sparer os naturligvis for en hel masse tid," forklarer Stine Kristensen, Controller hos Bianco og uddyber: "Der er en hel masse automatik bygget ind i TARGIT, og hele kollektionen bygger på data, som vi trækker ud af løsningen. Vi kan gå ind og se performance på de enkelte varer, og vi kan se, hvilke farver der fungerer bedst. Det hele er utrolig udviklingsparat, og hvis vi spotter en mulighed eller en funktion vi gerne vil have tilføjet, er det næsten altid muligt. TARGIT er på den måde blevet en helt naturlig del af vores hverdag.”