Elevtype Easy og Uddannelser er nu tilgængelige

accoSTAT modulet Årselever bliver løbende opgraderet i takt med at vores kunders behov og ønsker ændrer sig. Dette har for nyligt resulteret i at to nye dimensioner ’Elevtype Easy’ og ’Uddannelser’ er tilføjet modulet, hvilket betyder, at det nu indeholder hele 18 dimensioner!

De to nye dimensioner muliggør opfølgning på elevtyper og uddannelse jfr. de nyeste krav på området.
 
Ønsker I jeres Årselever modul opgraderet, kræver det blot, at I opretter en ticket til Accobat ServiceDesk på support@accobat.com eller support.accobat.com, hvorefter tidpunkt for opgraderingen kan planlægges.

Opgaven for selve opdatering af modellen tager 4-5 timer at udføre. Hertil kommer eventuelle tilretninger i Prophix og Frafalds modulet, hvis det er relevant i jeres løsning. Et præcist estimat gives derfor case by case.

Opgrader nu support@accobat.com eller på support.accobat.com