Accobat har netop lanceret vores nye produktside www.accotool.com

accoTOOL – Får din BI løsning til at hænge sammen

Det handler om at omdanne data til et værdifuldt aktiv for dig og virksomheden
Er du træt af ikke at have overblik, at dine rapporter er svære at dele eller mangler der struktur og historik på den forretnings kvalitative opfølgning? Er datakvalitet et issue for din organisation? Hvor er brugervenligheden i BI løsningen? Ved du hvor du vil hen, men mangler det rette værktøj, som kan vise retningen?

accoTOOL kan hjælpe dig godt på vej!

I løbet af de sidste 13 år, har vores kunder stillet store krav til deres Business Intelligence løsning. Nogle af disse krav kunne løses i et standard tool på markedet, mens andre krav krævede specialløsninger. Det er her accoTOOL blev født. Vi mener, at hvis vores kunder har disse behov, så kan andre også have dem.

På den baggrund har vi udviklet en serie af produkter, der udfylder den mangel der er på markedet. Vores kunder mener, at disse produkter er nødvendige, hvis du sigter efter en sammenhængende Microsoft BI løsning. Værktøjerne er nemme og hurtige at bruge, økonomiske samt nemme at integrere.

Alle apps er udviklet til MS SQL server platform og kan køres i MS SharePoint.

Målgruppen er virksomheder fra 10+ til 10.000+ brugere på en Microsoft baseret Data Warehouse løsning.

Vil du høre mere kontakt Partner, Mikael Iuel-Brockdorff via mib@accobat.com eller +45 2715 3203.