Sportigan, der er én af Danmarks største detailkæder inden for sportsbeklædning, har valgt Accobat som leverandør af deres nye Business Intelligence platform. Sportigan har drevet forretning siden 1989 og er en kæde bestående af 73 sportsforretninger fordelt over hele landet og med hovedkontor i Aalborg.

Målsætningen med projektet er at skabe en BI platform, der understøtter Sportigans ønsker om øget tilgængelighed af kritiske data, skalerbarhed og bedre beslutningsgrundlag og falder helt i tråd med Accobats vision og kompetencer. Løsningen skal hostes gennem vores samarbejdspartner SystemGruppen og leveres med Targit Decision Suite som front-end.

Har du lyst til at høre mere til løsningen ved Sportigan, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at forvandle data til indsigt? Så tag fat i os!

Læs mere omkring Sportigan her
Læs mere om Targit her
Læs mere om SystemGruppen her