Pr. 1. august 2015 har konsulentvirksomheden Accobat, der specialiserer sig i CPM og Business Intelligence, overtaget Business Intelligence afdelingen i Combine.

- Vi ser dette som en unik mulighed for at komme endnu tættere på vores eksisterende kunder i Jylland og samtidig kunne tilbyde Combines kunder en bredere kompetence- og produktportefølje. Købet af Combines BI-aktiviteter vil understøtte vores vækststrategi og vores mission om at hjælpe vores kunder i ambitionen om at være datadrevne, optimere processer og skabe indsigt. Som førende leverandør i Danmark inden for kombinationen af CPM og BI, forstærker de nye folk fra Combine vores services og løsninger, så vores fælles kunder kan se frem til at få den bedst mulige service og rådgivning leveret af løsningsorienterede, agile og passionerede medarbejdere, siger Mikael Iuel-Brockdorff, Partner i Accobat.

Ved samme lejlighed bliver Accobat hilst velkommen som TARGIT Partner.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Business Intelligence afdelingen i Combine, som er kendt for deres stærke viden om vores produkter, og vi ser et stort potentiale i at udvide samarbejdet i Accobat-regi. Jeg ser frem til, at vi i fællesskab kan hjælpe kunderne endnu bedre fremover, siger Flemming Stein, Vice President of Sales i TARGIT.

Læs pressemeddelelsen her

Kontakt os gerne for at høre mere
Steffen Bendorff Fallesen
Client Director
Mobil: +45 6128 0131
Email: sbf@accobat.com