Microsoft har netop frigivet deres nye BI løsning Power BI Preview på det danske marked. Her e en af de mange nye faciliteter indenfor Power BI dashboards.

Med Power BI Preview er det nu muligt for den enkelte brugere at oprette personlige dashboards til at overvåge deres vigtigste data. Et dashboard kombinerer lokale og cloud baserede data i et enkelt vindue, Det giver et samlet overblik på tværs af organisationen, uanset hvor data ligger.

Brugerne kan nemt udforske alle data ved hjælp af intuitive brugerinterfaces, både skriftlige og mundtlige spørgsmål samt modtage svar i form af diagrammer og grafer. Derudover kan data undersøges via detaljerede rapporter, der er målrettet specifikke aspekter af virksomheden. Diagrammer og grafer fra disse rapporter kan også fastgøres til dashboardet for kontinuerlig overvågning. Yderligere er nye visualiseringer også blevet tilføjet herunder kombi-diagrammer, kort, målere, ”tree maps”, og ”funnel charts”.

Mangler I overblik og kan det ikke genereres indenfor et par minutter, så kontakt Accobat og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan se mere specifikt på jeres behov og ønsker samt vise de funktioner der vil bidrage til at give jer overblik og én samlet sandhed til at træffe beslutninger på baggrund af.

Der er stadig ledige pladser på vores seminar om Power BI den 28 april.

Vil du vide mere om Power BI?