Microsoft er kommet med nye features på selvbetjenings Business Intelligence løsning Power BI. Power BI åbner muligheden for etableringen af et Business Intelligence miljø – hvor du kan dele data og samarbejde på tværs af brugere - uanset hvor du er.

Accobats nye Power BI løsning med helt nye funktioner er til rådighed, herunder dashboards, nye visualiseringer, support til populære software-as-a-service-applikationer, en iPad app og live "hybrid", tilslutningsmuligheder til lokale SQL Server Analysis Services tabelform modeller.

Disse funktioner er lige nu tilgængelige for kunder i USA. I de kommende måneder vil Microsoft dog gradvist tilføje support til flere lande. Eksisterende kunder vil finde de nye funktioner i deres nuværende Power BI sites.

Hold øje med vores blog, hvor vi løbende opdaterer med spændende nyheder og tendenser om Power BI.

Jeg vil gerne vide mere om:

Power BI generelt

Løsningsområder for Power BI

Jeg vil gerne have et uforpligtende møde