Ventetiden kan i mange virksomheder og organisationer være lang, fra et ønske eller behov opstår til en løsning kan igangsættes. En af årsagerne er IT afdelingens lange leveringstid af serverkapacitet osv. Med Microsoft Azure kan ventetiden afskaffes og en forretningsapplikation kan gå helt udenom IT afdelingens drift, da serveren placeres i skyen.

På den måde bliver jeres næste forretningskritiske applikation mindre afhængig af IT afdelingen ligesom der er penge at spare i forhold til særlige lokaler, ressourcer til backup og drift mv. I dag går ca. 70% af et IT budget til drift og vedligeholdelse, hvor man måske i stedet kunne anvende nogle af ressourcerne til udvikling af værktøjer osv.

En lang række af virksomheder har over en længere årrække valgt at outsource deres IT drift til eksterne IT leverandører, men det betyder også at de giver afkald på kontrollen og dermed agiliteten, når der skal foretages ændringer eller der skal skaleres i forhold til setupet. En cloud-baseret Azure løsning fra Microsoft gør serverkapaciteten yderst fleksibel og skalerbar, så den hele tiden kan tilpasses forretningens behov. Der opleves på den måde ikke ventetid på ændringer og skalering af serverkapacitet.

Azure med BI eller CPM

Hos Accobat arbejder vi med Business Intelligence og Corporate Performance Management og ser i høj grad stor fornuft i at lægge sine applikationer i Azure og på den måde skabe en skalerbar platform, som i videst muligt omfang er uafhængig af den interne IT afdeling mht. drift med videre.

Med Azure kan alle få entreprise hosting på en afprøvet platform. Fremfor hosting hos os selv tilbyder vi derfor i samarbejde med Microsoft entreprise hosting af din næste BI eller CPM løsning.

Kontakt os her for at høre mere om muligheden for en budget/forecast-, rapporterings- eller konsolideringsløsning i skyen.

Kontakt:

E-mail: info@accobat.com 

Telefon: 32111090