Tilbage fra ferie… og så skal vi ha´ kaffe!

Tilbage fra ferie… og så skal vi ha´ kaffe!

Efter en lang, velfortjent og forhåbentlig god sommerferie, er det igen tid til at trække i arbejdstøjet. Starten kan være hård, når de seneste uger er foregået under en parasol på stranden og måske med en drink i hånden. Rådet til vores medarbejdere, der kommer tilbage fra ferie, er det samme som en fysioterapeut giver en sportsudøver, der kommer tilbage fra en skade; start stille og roligt op, og lad være med at overbelaste dig selv fra starten… og så i øvrigt udskift drinken med kaffe 😊

Anerkendt analysehus udgiver rapport om bedste planning-løsninger

Anerkendt analysehus udgiver rapport om bedste planning-løsninger

Ifølge analysehuset BARC viser Jedox og Prophix igen i år, at de er blandt verdens bedste udbydere af planning- og BI-løsninger til Corporate Performance Management (CPM). De to kandidater skiller sig særligt ud fra mængden som favoritter med deres 23 top rangeringer og 24 ledende placeringer. Jedox kan hædre sig som den bedste udbyder af et løsningsorienteret planning-produkt på det europæiske marked. På det globale marked for BI-produkter følger Prophix trop med høj kundetilfredshed og konkurrencedygtighed

Er du en moderne marketingmager?

Er du en moderne marketingmager?

I den moderne marketingafdeling skal der kunne påvises ROI på marketingkronerne. Eller i hvert fald en givende effekt. Her er den digitale transformation i verden heldigvis en håndsrækning. Det er blevet nemmere at overvåge og rapportere på indsatser og marketinginvesteringer med forskellige analyse-værktøjer. Og selve marketingindsatserne er blevet målbare. Mere end nogensinde før. Men hvor langt er din virksomhed nået med den digitale transformation? Og ved du, hvad du skal måle på?

Epinion enabled to use Power BI for data visualization

Epinion enabled to use Power BI for data visualization

Epinion, a leading research and insights management solutions company, wanted to include Power BI competencies in their portfolio when working with reporting, analytics and visualizations. Epinion was referred to Accobat as their new advisor and training partner.

“Accobat came highly recommended when we chose to include Power Bi in the organization. Accobat are known as Power BI leaders in the market, and that became evident when consulting us about Power BI,” says Manager at Epinion Mr. Torben Jakobsen.

Kan den økonomiske planlægning blive for præcis?

Planlægning af fremtiden i form af budgetter og forecasts er i mange organisationer en vigtig aktivitet, der trækker mange ressourcer. Hvordan ved man, at ressourcerne er godt givet ud? Og kunne en anden proces, eller andre værktøjer have givet det samme (eller bedre) grundlag med færre forbrugte ressourcer?

Processen og de værktøjer, der anvendes i planlægningen har stor betydning for, hvor mange timer og kræfter, der investeres i planlægningen. Hvornår er planlægningen præcis nok og hvornår giver det ikke mere værdi at forfine processen eller de værktøjer, der anvendes?

Ny budgetløsning er en schweizerkniv hos Hamlet Protein

Ny budgetløsning er en schweizerkniv hos Hamlet Protein

”Vi kiggede på flere muligheder, men fik hurtigt indsnævret feltet af mulige systemer”. Sådan indleder FP&A Manager Marie Kjær Pedersen sin fortælling om, hvorfor Hamlet Protein A/S valgte CPM-software fra Prophix, da man tog beslutning om at optimere budgetprocessen i virksomheden.

Valget blev taget i samarbejde med Accobat, der stod for implementeringen af den nye softwareløsning.

Sparekassen Vendsyssel bliver datadrevne

Sparekassen Vendsyssel bliver datadrevne

Sparekassen Vendsyssel har valgt Accobat som strategisk samarbejdspartner i deres ambition om at blive endnu mere datadrevet.

Sparekassen Vendsyssel vil være blandt de bedste pengeinstitutter i Danmark, så den kan yde den bedst mulige rådgivning for deres kunder. Det gør de ved at kombinere den personlige service og rådgivning med et stærkt og professionelt setup i de centrale funktioner. 

Bliv klar til Persondata-forordningen med Cloud Hosting

Bliv klar til Persondata-forordningen med Cloud Hosting

Hvis din virksomhed håndterer større mængder kundedata, så har du sikkert tænkt på Persondataforordningen (GDPR). Den træder nemlig snart i kraft (25. maj 2018, red.)  og har stor indflydelse på opbevaring af data i din virksomhed. 

Accobat Vest i nye og større lokaler

Accobat Vest i nye og større lokaler

”Pladsen på vores tidligere kontor blev for trang,” fortæller Forretningschef Anders Vogelsang Gallop. ”Vi er lykkedes på rigtig mange parametre de seneste par år, og derfor har vi, bare det seneste år, øget vores konsulentstab i Aalborg med fire nye ansigter - og der kommer flere til i 2018”.