jedox-platform-en-v1.jpg
jedox-platform-en-v1.jpg

JEDOX CPM & BI


BEDRE BUDGETTERING, FORECASTING OG PLANNING MED JEDOX

SCROLL DOWN

JEDOX CPM & BI


BEDRE BUDGETTERING, FORECASTING OG PLANNING MED JEDOX

ANALYSERER DU ELLER ACCEPTERER DU BARE?

Mængden af data og tilhørende kompleksitet gør det svært at få indsigt i forretningen. Du kan ikke hjælpe med faktabaserede beslutningsprocesser, når du skal bruge tid på at høste og balancere data. 

86 % procent af alverdens virksomheder bruger fortsat Excel til planning. Excel er et standard-vaneværktøj, som er kommet for at blive. Men det resulterer typiske i manuelle tilpasninger, fejlfyldte konsolideringer, langsomme planning-faser og forkerte samt forældede tal. 

Kan du ikke undvære Excel?

Jedox ligner og fungerer som Excel, men uden Excel-helvedet med forskellige versioner og Excel-ark, der sendes på kryds og tværs. Du samler dine data med Jedox, og så tilgår du en enkelt udgave af sandheden gennem MS Office. Det gør indlæringskurven på Jedox meget lav, for du kan bruge dine eksisterende Excel-evner til at blive Jedox BI & CPM-ekspert. 

START MED AT BRUGE BLOT 1 TIME PÅ ET GRATIS WEBINAR OM JEDOX

ANALYSÉR -> PLANLÆG -> UDFØR


SCROLL DOWN

ANALYSÉR -> PLANLÆG -> UDFØR


Analysér data og skab værdifuld indsigt og viden, der gør det muligt for dig at budgettere, planlægge og forecaste intelligent. Du kan endda gøre det hurtigere end nogensinde takket være in-memory teknologi og "splashing".

Samtidig kan du strømline enhver forretningsproces i alle afdelinger, hvor der opsamles, beregnes og vises data. Fleksibiliteten betyder, at Jedox udvikler sig sideløbende med din virksomhed, og at du løbende kan optimere dine forretningsprocesser igennem Jedox. Det er bedre brug af data.

BEHOLD EXCELS STYRKER

Jedox eliminerer Excel-kaos, men beholder Excels brugervenlighed. Dit team kan justere rapporter og dashboards uafhængigt af IT- eller eksterne konsulenter. Du har kontrollen.

Jedox dashboard giver dig en rig og interaktiv oplevelse, når du skal finde sammenhænge og analysere data. Interaktive visualiseringer skaber indsigt og overblik og ved hjælp af drill-down kan du nemt analysere og forstå det enkelte dashboard/scoreboard.

Værktøj med værdi

  • Let-tilgængelig indsigt til alle. Opdag, del og samarbejd overalt
  • Live igennem Excel, Word og Powerpoint, PDF'er, web og mobil.
  • Øg 'team accountability' med workflow og samarbejde på tværs. 
  • Kraftfuld driver-baseret planlægning, hvad-hvis-scenarier, og forudsigende analyser.
  • Konsolider flere planlægnings- og rapporteringsapplikationer med Jedox og skab én højt performende platform.

EXCELPLUS – UDVIDET EXCEL

Alle kender Excel. Det er let og hurtigt - for én person. Men over tid bliver Excel grunden til komplekse forretningsprocesser med mange interessenter.

Excel er typisk ikke integreret med de IT-understøttede værktøjer og indeholder samtidig forretningskritisk rapportering, planlægning og analyse. Og det er skidt i forhold til sikkerhed og vidensdeling.

Jedox gør verdens mest brugte værktøj til rapportering og planlægning til det mest brugbare og effektive. Jedox holder styr på dine data, forretningsregler og sikrer dine data, men lader dig fortsat bruge din Excel-egenskaber. Hvis du kender Excel, vil du elske Jedox. Du kan tage dine Excel-baserede processer og hurtigt blive en Jedox-ekspert via web, smartphone, tablet og i skyen.

BLIV UAFHÆNGIG AF IT og REDUCER UDGIFTERne

Business Intelligence eksisterer for forretningsbrugere. Desværre medfører mange BI-løsninger afhængighed af konsulenter eller IT-afdelinger. Med Jedox er det anderledes. Den daglige bruger får sikker adgang til data og intuitive og brugervenlige interfaces.

Jedox reducerer gnidninger mellem IT og slutbrugere, eliminerer risici og reducerer BI- samt CPM-udgifter.

Vi ved, at et rapporterings- eller planlægningsværktøj, der helt udelukker Excel, gør noget forkert. Brugeren vil eksportere til Excel - den mest brugte funktion i traditionel BI. Problemet ligger ikke i Excels interface, som er kendt for de fleste. Derimod ligger det i måden data behandles - og det er her Jedox hjælper dig.

BI & CPM PÅ MINUTTET


SCROLL DOWN

BI & CPM PÅ MINUTTET


Jedox har revolutioneret in-memory teknologien med GPU; brug af avancerede grafikkort. På godt it-dansk betyder det "høj performance".

Samtidig tilbyder Jedox prædefinerede kuber. De kalder dem "Models". Når du har hentet din Model på Jedox Marketplace, kan du udforske den store mængde rapportskabeloner. Du kan også nemt installere et dashboards, der arbejder gnidningsfrit sammen med din Model. 

Du kan blandt andet hente modeller til P&L, Salg og HR. Så nemt er det at komme i gang med Jedox.

jedox-platform-en-v1_compressed.jpg

Rapportering hvor-som-helst

Jedox strømliner enhver forretningsproces, så du kan samarbejde på tværs af organisationen. Den innovative Business-driven Intelligence giver dig mulighed for at gå fra Excel til hvor-som-helst.

Du kan skift ubesværet mellem enheder og browsers med lette, responsive web apps igennem vores 100% browserbaserede planlægnings- og analyse portal.

PÅ mobilen og i skyen

Jedox Mobile giver dig dashboards, rapporter og planlægning på hvilken som helst mobil enhed. Jedox-funktionalitet med robust sikkerhed og kryptering sørger for, at dine data altid er sikret. 

Jedox er tilgængelig både on-premise og som cloud. Det betyder, at du kan starte på Jedox Cloud i dag uden nogen upfront-platform, hardware eller udgifter til licens.

LAVE OMKOSTNINGER


SCROLL DOWN

LAVE OMKOSTNINGER


Licensmodellen er gennemsigtig og skalerbar. Du betaler kun for det, du har behov for. Vedligeholdelses- og supportfunktion dækker dine løbende behov, så ingen omkostninger er skjult under overfladen.

LAVESTE IMPLEMENTERINGSOMKOSTNINGER

Jedox er designet til hurtig, agil implementering. Vores ukomplicerede implementering gør dig i stand til levere forretningsdrevne resultater og reducere den samlede pris på produktet.

Vores erfarne konsulenter og certificerede partnere sikrer, at din implementering sker hurtigt, effektivt og leverer konkret værdi.

Vi fokuserer på vidensdeling og på at opbygge jeres interne kapacitet, så dit team selv tager ejerskab over løsningerne - hvilket vil minimere de fremadrettede konsulentomkostninger.

LAVESTE DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER

Vores mål er, at du udnytter din investering i Jedox-platfomen til at levere nye forretningsinitiativer år efter år. Det er derfor, at Jedox er nem at bruge for både slutbrugere og administratorer. Jedox skalerer nemt med brugere og datamængder. Du behøver derfor ikke dyre tekniske ressourcer til at "tune" databaser.

Jedox bruger åbne branchestandarder, så det fungerer i alle typer af miljøer uden specifikke tilpasninger eller dyre gemte add-ons. Jedox virker bare. 

Du er ikke alene


SCROLL DOWN

Du er ikke alene


 Klik på logoet og læs om Kvadrats farvel til Excel i budgetprocessen >>

Klik på logoet og læs om Kvadrats farvel til Excel i budgetprocessen >>

 Klik på logoet og læs om NNITs farvel til Excel som planningløsning >>

Klik på logoet og læs om NNITs farvel til Excel som planningløsning >>

DHI Logo RGB.png

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Få mere viden om JEDOX CPM & BI

Udfyld formularen, så vi kan kontakte dig med info om Jedox til dig og din virksomhed.

oplev JEDOX live på et webinar

Deltag i et af vores webinarer, hvor du på blot 1 time kan opleve Jedox live - det er ganske gratis.

Download demo


SCROLL DOWN

Download demo


Prøv Jedox Gratis i 30 dage

Lav ad-hoc analytics, design rapporter og byg multidimensionelle planning-modeller i Excel eller i web-app'en. 

Download den gratis trial med Jedox Excel Add-in og Jedox Web application. Få adgang i 30 dage. Udfyld formularen:

By clicking "Download" you agree to share this information with Jedox and Accobat. We will use your email address to send you information about business software products. You may unsubscribe at any time. Please see the Data Protection Policy for more information.