Customer-Journey-Mapping-2500-or.jpg
Customer-Journey-Mapping-2500-or.jpg

BI i din virksomhed


Skab en datadrevet virksomhed med Business Intelligence

SCROLL DOWN

BI i din virksomhed


Skab en datadrevet virksomhed med Business Intelligence

Guide dine kunder på deres rejse, så de ikke stikker i forskellige retninger - eller helt af. Bliv klogere på din virksomhed med bedre brug af data.

Beslutninger


SCROLL DOWN

Beslutninger


document_pulse.png

Overvåg pulsen på din virksomhed

Vil du have et holistisk syn på alle dine vigtige oplysninger et enkelt sted? Er dine data spredt på forskellige kilder som Excel-regneark, web analytics, databaser og CRM-systemer? Med Business Intelligence og corporate performance management software kan du samle alle dine data og oprette personlige dashboards på få sekunder. Tag de rigtige databaserede beslutninger med dine vigtige forretningstrategier.

 

Opdag og analysér

Find svar med dine data ved et par klik? Ønsker du, at der var en nemmere og interaktiv måde at få indsigt på? Med Accobats forskellige BI løsninger kan du bruge træk-og-slip funktionen til at dykke dybt ned i dine data for at finde tendenser, sammenhænge og afvigelser. Du kan stille spørgsmål til dine data, både skriftligt og mundtligt, og få hurtige svar i form af interaktive rapporter og diagrammer.

magnifying_glass.png
 
arrow_join2.png

Hold dit team på samme side

Arbejder dine teams på forskellige versioner af de samme data? Har I har svært ved at samarbejde om fælles problemer? Ved blot et par klik hjælper Business Intelligence værktøjer dig med at dele dine dashboards – så du og dit team kan få et samlet overblik over virksomheden samt træffe beslutninger baseret på de korrekte data.

Vil du gerne have en datadrevet organisation, hvor beslutningerne træffes på baggrund af fakta?

Marketing


SCROLL DOWN

Marketing


Simpel marketing

Er du overvældet af data fra alle de forskellige værktøjer som du bruger? Er det tidskrævende at få adgang til og analysere alle disse oplysninger med hinanden? Gør det simpelt; med Business Intelligence og Corporate performance management kan du nemt overvåge og analysere dine marketingkampagner og effektivt tildele dine ressourcer til de rigtige kanaler, alle på ét sted.

lightbulb_off.png
 
document_pulse.png

Overvåg din kampagnes effektivitet

Er din kampagne effektiv? Hvordan fungerer din marketingstrategi? Dyk dybt og analysér resultater af specifikke produkter og markedssegmenter for at finde de parametre, der fører til fastholdelse, mersalg eller salg på tværs af produkterne.

 

Tal med de rigtige kunder

Ønsker du at målrette dine mest profitable kunder? Hvordan kan du nemt placere dine kampagner til at producere den største ROI? Accobat hjælper dig med at segmentére dine kunder baseret på geografisk købsadfærd, demografiske filtre, kundelevetid, aktiveringer samt frafaldsprocent.

businesspeople2.png

Salg


SCROLL DOWN

Salg


magnifying_glass.png

knus din kvote

Vil du optimere forudsigelsen af salget bedre, nå salgsmålet og øge rentabiliteten per salg? Hvis du for eksempel bruger Microsoft Dynamics CRM eller Salesforce, vil Business Intelligence udvide og forbedre disse tjenester med øjeblikkelig indsigt i din pipeline. Find nøglemålinger som omregningskurs, pipeline og øg kvoten ved at få et holistisk billede af din kundepipeline fra første kontakt til en vellykket afslutning.

 

Salgsledelse

Ønsker du øjeblikkelig nøglemålinger og muligheden for hurtigt at dykke ned for flere detaljer? Business Intelligence skaber disse dashboards på få sekunder, hvilket bringer din virksomheds salgspipeline under lup. Udforsk stadierne i din salgsproces - hvad kan du lære af de succesfulde tilbud som dit team har fået lukket?

chart_funnel.png
 
handshake.png

Salgsrepræsentant

Hvad kan du lære af dine største salg? Udkonkurrerer du nogle muligheder, men lader andre stå åbne? Forstå hvordan dine tidligere tilbud virker, så de fremtidige bliver mere effektive.

Kundeservice


SCROLL DOWN

Kundeservice


Succesfuldt supportteam

Hvor stor succes har dine kunder med dit produkt? Ønsker du at spore effekten af din kundesupport på loyalitet? Som en del af kundesupport-teamet, er din dag fuld af win-win muligheder. Ved succesfuldt at løse jeres tickets, styrker du og dit team kundeloyaliteten og hjælper samtidigt dine kunder med at bruge tiden effektivt. Med BI kan du analysere dine lukkede sager, spore kunder, og fortsætte med at levere optimal og succesfuld support.

 

Giv en succesoplevelse

Vil du hjælpe dit team med at opnå deres kundetilfredshedsmål? Som customer support manager, skal du sikre at dit team hjælper kunderne optimalt hver gang. I en enkelt visning, vises påvirkningen af at vente i en opkaldskø, hvem der løser tickets mest effektivt samt hvilken kanal der har den højeste hændelsesvolumen.

 

Se Det store billede

Hvordan bidrager dit arbejde til dine kunders succes? Overvåg dine præstationer og hvordan de påvirker dit teams bundlinje. Tal dine kunders sprog ved at forstå deres problemer og se loyaliteten stige.

pieces.png

Vil du vide mere?


SCROLL DOWN

Vil du vide mere?


Vil du gerne have en datadrevet organisation, hvor beslutningerne træffes på baggrund af fakta?

eBook om datavisualisering


SCROLL DOWN

eBook om datavisualisering


eBook-Datavisualisering-mockup.png
Navn *
Navn

Visualiser dine data og bliv klogere på din forretning hurtigt.

Business Intelligence handler i høj grad om visualisering af data. Forskning viser, at den menneskelige hjerne behandler visuel information 600.000 gange hurtigere end tekst, og at 90% af den information, som hjernen optager, er visuel. Derudover lærer 65% af alle mennesker bedst visuelt.

Dermed vil der være en større sandsynlighed for, at modtageren, uafhængig af niveau, forstår budskabet både korrekt og hurtigt, når virksomheden kommunikerer visuelt fremfor via regneark og tabeller.

Download vores eBook om Datavisualisering med Best Practice-hjælp - brug formularen...