SourcingHosting-Azure.jpg
SourcingHosting-Azure.jpg

BI Cloud Hosting


Stabilitet, performance og sikkerhed

SCROLL DOWN

BI Cloud Hosting


Stabilitet, performance og sikkerhed

derfor er cloud-hosting det bedste til dine data

Hvis du er en af dem, der får grå hår af at læse om hackerangreb, mal- og ransomware, så skal du i gang med cloud-hosting. 

Hele verden har gentagne gange været under hackerangreb, Det skyldes især forældet software og manglende sikkerhedsopdateringer. Med cloud-hosting får du flere lag af sikkerhed. Med cloud-hosting overvåges dine data konstant, og de store udbydere kan derfor hurtigt spotte og stoppe angreb. Det kan kun de færreste IT-afdelinger.

Vi anbefaler Microsoft Azure - verdens stærkeste cloud-udbyder.

BI CLOUD-HOSTING ER LIG MED STABILITET, HØJ PERFORMANCE OG SIKKERHED

Hvis du ønsker datasikkerhed, så er cloud-hosting hos Accobat det rette valg for dig. Ud over sikkerhed, så kan du regne med stabilitet, høj oppetid og performance. 

Med cloud-hosting hos Accobat er dine data i trygge rammer - og du kan skalere i takt med jeres behov. Du betaler for det, du har brug for. Ikke mere.

Vi er Danmarks bedste konsulenthus inden for Microsoft Business Intelligence. Vi ved, hvor vigtige dine data er.

Hvorfor Azure hos Accobat


SCROLL DOWN

Hvorfor Azure hos Accobat


Hosting hos Accobat med Microsoft Azure

Du får stabilitet med høj performance og sikkerhed, når du har Accobat med Azure som vært for din BI-løsning.

Og lidt til...: 

  • Kundetilpassede Service Level Agreements (SLA)
  • Løbende optimering i forhold til performance og omkostninger
  • Månedligt overblik over performance og forbedringsforslag

Du får en hurtig, skalerbar og driftssikker løsning for et fast månedligt beløb. Du undgår samtidig kostbare hardware-investeringer og intern drift med patch-backup. Løsningen er fuldt integrerbar i organisationens øvrige IT-setup, så brugernavne og øvrige rettigheder kan beholdes/genbruges.

Hostingsetuppet fra Azure er det mest moderne og teknologisk førende i verden.

BI Sourcing


SCROLL DOWN

BI Sourcing


LAD accobat blive din BI sourcing-partner

Flere virksomheder har stort udbytte af at outsource BI-funktionen. Det kan være omkostningsrigt at opbygge og vedligeholde en BI-afdeling. Typisk oplever mange virksomheder, at afdelingen bliver personafhængige og er flaskehalse for nyudvikling. Kompetencer kan være svære at opbygge og vedligeholde. 

Derfor vælger mange virksomheder ofte et skræddersyet BI-sourcingkoncept, som kan indeholde hosting af teknisk BI-setup, nyudvikling, forretningsmæssig sparring og support. Sourcingen kan være hel eller delvis.

Med sourcing af BI-kompetencer til Accobat ser vi typisk en >50% besparelse på FTE, en højere kvalitet, mindre flaskehalse, højere performance og en bedre forretningsmæssig sparring.