1.

Glem de gamle, støvede og tunge systemer til håndtering af budgetprocessen
Jedox er markedets bedste løsning til forecasting, finansiel planlægning og konsolidering (ifølge BARC og Gartner - og flere danske virksomheder som fx NNIT, DHI og Kvadrat).

Jedox gør CPM (Corporate Performance Management) nemmere og hurtigere i Excel og i et Excel-lignende systemunderstøttet miljø, men uden de fejl, der følger med mange forskellige regnskabsark, som sendes rundt i jeres virksomhed på kryds og tværs.

Jedox kan integreres med dit ERP-system (SAP/Microsoft NAV/AX/mv.), og du kan tilmed komme hurtigt i gang med prædefinerede modeller til blandt andet P&L, Salg og HR.

På dette webinar kan du også se mere om:

•    Dashboards, Rapportering, Kommentering, Drill Through
•    Pris x Mængde og driver-based-planning med workflow-understøttelse
•    Planning-assistant, simuleringer, scenariemuligheder på budgettet.
•    Live budgetkonsolidering via 3 brugerflader: Excel, Web og Tablet
•    Skalerbar og hurtig implementering.

Oplev Jedox og se hvordan løsningen optimerer planlægning, konsolidering og rapportering - på web, tablet eller smartphone og i Excel.

Webinaret er gratis. Du kan også prøve Jedox gratis i 30 dage. Tilmeld dig nu.

* tilmeldingsformular fungerer bedst i Google Chrome-browseren

For at kunne modtage yderligere informationer, så skal du bekræfte din tilmelding og dermed give samtykke til at modtage informationer. Hold øje med din indbakke (evt. spam). Information kommer via MailChimp, der er GDPR-compliant underbehandler af data. Yderligere GDPR-forbehold beskrives, når formularen er udfyldt og indsendt. Du vil altid kunne afmelde informationer fra Accobat med et enkelt klik i mails fra os.

Hent Webinar-appen i App Store og se webinaret på din mobil/tablet, hvor det passer dig:
https://itunes.apple.com/dk/app/gotowebinar/id898947872?mt=8