1.
  • Morsø A/S (map)
  • 3 Forbindelsesvej
  • København, 2100
  • Denmark

Få eksklusiv indsigt i Morsøs vækstplaner, erfaringer og ambitioner med Business Intelligence (BI). Oplev samtidigt den seneste version af TARGIT Decision Suite.  I samarbejde med TARGIT byder vi dig velkommen til morgenseminar hos Morsø i deres showroom i København.

Du kender Morsø for deres højkvalitets-brændeovne, men de er så meget mere end det. De er bannerførere inden for dansk design af livsstilsprodukter.  

Jens Daugbjerg, CFO hos Morsø, vil give dig svar på spørgsmål som: Hvordan bruger Morsø dataindsigt til at skabe målbare resultater? Hvordan skaber BI værdi i en travl hverdag? Hvor bevæger Morsø sig hen i fremtiden ift BI?

Agenda for formiddagen:

09.00: Velkomst - og sprøde rundstykker med pålæg
09.30: 'Bedre brug af data' v. Anders Vogelsang, Partner hos Accobat
10.00: 'Iskolde data og brandvarm indsigt' - Morsøs CFO Jens Daugbjerg fortæller om Morsøs erfaringer og vækstplaner med BI
11.00: 'Et smugkig på TARGIT Decision 2018' v. Martin Sørensen, Sales Manager hos TARGIT
11.30: Haps en gourmet-hotdog, nyd en grillet pizza på Morsø's smukke terrasse og fald i snak med de andre deltagere

Tilmelding efter først-til-mølle princippet - dog maks 25 deltagere.

Arrangementet er gratis. Ved udeblivelse opkræves dog et no-show gebyr på 650 kr.

Du vil modtage informationer fra os vedrørende eventet ligesom du giver samtykke til at modtage lignende tilbud i fremtiden, som du kan afmelde med ét klik. MailChimp er GDPR-compliant underbehandler af data. Yderligere GDPR-forbehold beskrives, når formularen er udfyldt og indsendt.