1.
Power BI Intro-Kursus - København

Power BI Intro-Kursus - København

Accobat Øst (map)

Hvad er Power BI? Det er fremtiden inden for rapportering.
Brug en dag på at se, hvordan du kan bruge dine data bedre i salg, marketing, økonomi/regnskab og produktionen.

Microsoft Power BI er for alle. Og du kan komme nemt og hurtigt i gang uden de store tekniske kundskaber, så du får det brugt. Vi har lavet et kursus, der giver dig en solid introduktion til de mange spændende muligheder, som Microsofts Power BI tilbyder.

Kurset henvender sig til...
Dig, der vil i gang med at lave rapporter, ad-hoc analyser og dashboards med Microsoft Power BI uanset afdeling/rolle i din virksomhed. Kurset er for begyndere og let øvede.

Power BI Maestro-Kursus - København

Power BI Maestro-Kursus - København

Accobat Øst (map)

Styr på Power BI? Bliv Maestro på 1 dag.
Brug en dag på at se, hvordan du kan bruge dine data endnu bedre i salg, marketing, økonomi/regnskab og produktionen.

Microsoft Power BI er for alle. Og du kan komme nemt og hurtigt i gang uden de store tekniske kundskaber, så du får det brugt. På dette kursus går vi i dybden med de mange spændende muligheder, som Microsofts Power BI tilbyder.

Kurset henvender sig til...
Dig, der har arbejdet med Power BI, men som gerne vil udvikle dine kompetencer og få inspiration til at forbedre indholdet og brugervenligheden for slutbrugeren (læserne). Efter kurset vil du være klædt på til at få det fulde udbytte ud af Power BI, således at dine og virksomhedens rapporter er mere end blot simple tabeller og figurer.

Power BI til alle -  Gratis Webinar

Power BI til alle - Gratis Webinar

Hvad er Power BI? Det er fremtiden inden for rapportering.

Brug 1 time på at se, hvordan du kan bruge dine data bedre i salg, marketing, økonomi og/eller produktionen - ganske gratis

Niveau: for begyndere og let øvede

Få bedre overblik over dine data og kildesystemer med Business Intelligence og kom væk fra Excel-helvedet. På 45 minutter viser Accobat dig, hvorfor Power BI er det foretrukne BI-værktøj på markedet, og hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang og får det brugt.

Bedre planning og forecasting med Jedox - GRATIS Webinar

Bedre planning og forecasting med Jedox - GRATIS Webinar

Glem de gamle, støvede og tunge systemer til håndtering af budgetprocessen

Jedox er det ultimative værktøj til forecasting, finansiel planlægning og konsolidering (ifølge BARC og Gartner - og flere danske virksomheder som fx NNIT, DHI og Kvadrat). 

Med Jedox kan du styre alt nemt og hurtigt online i et Excel-lignende miljø, men uden Excel-helvedet med forskellige ark, som sendes på kryds og tværs.

Jedox kan nemt kobles på dit ERP (SAP/Microsoft), og du kan tilmed komme hurtigt i gang med prædefinerede kuber/modeller til blandt andet P&L, Salg og HR.