Vi er Accobat

Siden 2003 har bedre brug af data været en del af vores DNA. Vi er en blandet flok mennesker - alle unikke med stærke kompetencer inden for forskellige områder. Vi kommer fra at have været controllere, konsulenter, marketingkoordinatorer, sælgere eller studerende.

Vi er en sammensætning af kolleger, som alle bidrager med noget specielt til virksomheden - og derfor har vi et rigtig godt team.

Hos Accobat arbejder vi teamorienteret med fokus på faglig udvikling. Accobat tror på, at gode arbejdsforhold, medbestemmelse og incitamentbaseret aflønning giver de mest motiverede medarbejdere.

Vi mener også, det er vigtigt, at der er balance mellem arbejde og fritid. Ud over at have en stor passion for at levere uovertrufne løsninger til vores kunder baseret på stor faglighed, så er det også vigtigt, at vi har det sjovt samtidig. 

Vi tror på frihed under ansvar i dagligdagen, teamwork og høj faglighed som grundpillerne i stor arbejdsglæde til gavn for vores kunder.

Vi holder til i kreative rammer i en gammel auktionshal på Østerbro med økologisk "urban farming" på tagterrassen samt fitnesscenter og motorcykelværksted i baggården. Og du er velkommen til at besøge os.